Gözden kaçırmayın

Bayram boyunca vatandaşlar ücretsiz taşınacakBayram boyunca vatandaşlar ücretsiz taşınacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Süleyman Demirel Fen Lisesi Okul Müdürü Ömer Yalınkılıç ve beraberindeki öğrencileri makamında kabul etti.

Okul öğrencilerinden ve aynı zamanda Belediye Kent Korseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ali İhsan Ködürgü`nün de bulunduğu ziyarette konuşan Okul Müdürü Ömer Yalınkılıç, çalışmalarına verdiği olduğu destekten dolayı Başkan Çoban`a teşekkür etti. 
Afyonkarahisar Belediyesi`nin çocukların eğitim hayatına katkı sağlayacak önemli projeleri hayata geçirdiğine dikkat çeken Okul Müdürü Ömer Yalınkılıç, Bilgi Evleri`nin büyük önem arz ettiğini ifade etti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise çocukların gerek eğitim, gerek sosyal gerekse kültürel yaşamına katkıda bulunmak adına çalışmaların bu dönemde de artarak devam edeceğini söyledi.