Gözden kaçırmayın

Özarslan şimdiye kadar aklınız neredeydi ?Özarslan şimdiye kadar aklınız neredeydi ?

hsaniye’ye bağlı Kıyır köyünde yapılan 6. Geleneksel Köy Şenliklerine MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl Başkanı Aziz Aslan, Belediye Başkanları, İGM Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. 
Kıyır yayla şenliklerinde MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çubuk, Fatih Çetinkaya, İl Genel Meclis Üyeleri, Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Akagündüz ve Afyonlu muhtarlar ile İl ve il dışından yüzlerce Kıyırlı şenliklerde buluştu. 
Halkoyunları, sanatçılar ve Cirit gösterisi şenliklere katılanların unutulmaz bir gün yaşamasını sağladı. Kıyır Köy Muhtarı Naci Çengel davetlilerle yakından ilgilenirken halk oyunları ekiplerinin arasına girip kendiside oynadı. Muhtar Çengel, Kemalettin Yılmaz ve Aziz Aslan ile birlikte şenlik alanına getirilen yayıkta yaptıkları ayran davetlilere ikram edildi. 
Kıyır Şenliklerinde MHP İl Başkanı Aziz Aslan İle Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın bir birine sarılarak yaptıkları sohbet dikkatten kaçmadı. Muhtar Naci Çengel, 6 şenliklerimize Afyon Protokolünü davet ediyoruz. Ama nedense hiç gelen yok dedi. Çengel, “Bizi yalnız bırakmayan ve şenliğimizi şereflendiren tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu şenlikleri İMECE usulüyle yapıyoruz. Elimizden gelen bu. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.