Gözden kaçırmayın

Malak ve Çal ailelerinin mutlu günüMalak ve Çal ailelerinin mutlu günü

Mazlum’u unutmadılar.
Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinden olduğu bilinen Yadigar Ejder`i Nam-ı diyar Mazlum’u sevenleri tarafından unutulmadı.
 
Afyonkarahisarlı olarak bilinen yeşilçam’ın unutulmaz sanatçılarından Yadigar Ejder bir grup genç tarafından anıldı. Nam-ı diyar Mazlum`u yani Yadigar Ejder`in ölümü herkesi üzmüştü.
23 yıl önce 4 Mart 1991’deTaksim Parkı`nda sabah temizliği yapan çöpçüler, bir bankın üzerinde donarak ölmüş dev bir adamın cesedini buldular. Soğuktan kaskatı kesilmiş bulunan bu beden bir aktöre aitti.
Üstelik bine yakın filmde rol almış, fizik olarak Yeşilçam`da benzeri bulunmayan bir oyuncuya, Yadigar Ejder`e. Belli ki, o soğuk gecede sığınabilecek tek bir dost kapısı da yoktu. Taksim Parkı`ndaki bir bankta kendisini bekleyen Azrail`in kollarına uzanıverdi.
Dalgacılar, Ula ula Niyazi, Canımdan can iste, Tecelli, Sen Benimsin, Vahşiller, Otobüs yolcuları, Bela, Tarzan Rıfkı, Balta, Kıratlı Süleyman, Ninja gece savaşları, Size selam getirmişim, Tokatçılar, İnfilak, Beyoğlunun Arka Sokakları, Kanun adamı, Gariban Beşler, Şaban pabucu yarım, Gırgırıye’de büyük seçim, Belalı Fedailer, Kılıbık, Dünyayı kurtaran adam, Doktor Civanım, Üçkağıtçı, Devlet kuşu, Gerzek Şaban, Umudumuz Şaban, Şark Bülbülü, Korkusuz korkak, Avanak Apti, Sahte Kabadayı, Ben bir garip Keloğlanım gibi birçok filmde rol alan ünlü oyuncu sevenleri tarafından unutulmadı. Ferhat Yüksel özel haber(Bu içerik izinsiz kullanılamaz)