Gözden kaçırmayın

Başkan Topçudan Başkan Topbaş'a ziyaretBaşkan Topçudan Başkan Topbaş'a ziyaret

Kocagöl İlkokulu Öğrencilerine Beşiktaş Çarşı Taraftar Grubundan Büyük Destek.Türkiyenin en duyarlı taraftarı Beşiktaş taraftar grubu Çarşı Afyonkarahisar`ın Hocalar İlçesine bağlı Kocagöl köyündeki ilkokul öğrencilerine kitap , defter , okul malzemesi ve giyim yardımında bulundu. 
Çarşı köy okullarındaki öğrenciler için topladığı kırtasiye malzemeleri, giyecek ve oyuncakları gönderdi.
Beşiktaş `ın sosyal sorumluluk projeleriyle ve yaptığı yardımlarla tanınan ünlü taraftar grubu Çarşı, Ege ve İç Anadolu Bölgesi`nin en fakir köy okullarındaki çocuklar için bir yardım kampanyası başlatmıştı. 
Köy okullarındaki çocuklar için başlatılan kampanyaya, kırtasiye malzemesi, oyuncak, ayakkabı, çorap ve BJK atkısı alarak katılan yardımseverlerin yardımları köy okullarına gitti.

Yardım eşyaları ile dolu olan TIR`ın Afyonkarahisar da ki durağı ise Hocalar İlçesi oldu.

Birçok alanda sosyal sorumluluk projesine imza atan Büyük Beşiktaş taraftarı ÇARŞI`nın elini uzattığı okullardan biride Hocalar İlçesi Kocagöl İlkokulu oldu. 
Kocagöl İlkokulunda yaklaşık 6 yıldır görev yapan okul müdürü Ekrem Özkan gelen yardım kolileri karşısında bir fenerbahçeli olarak çok mahçup olduğunu ancak Beşiktaş gibi büyük ve onurlu taraftara sahip olan takımın bu anlamlı yardımı yapabileceğini söyledi.
ve Sözlerini ; - fenerbahçeden çok çektik ,artık bende Beşiktaşlıyım diyerek sonlandırdı.