Gözden kaçırmayın

Özarslan şimdiye kadar aklınız neredeydi ?Özarslan şimdiye kadar aklınız neredeydi ?

Afyonkarahisar`ın İlçesi,İscehisar`da 24 Kasım Öğretmenler Günü Bedirhan Gökçenin Sahne Aldığı Programla Kutlandı.
 
24 Kasım Öğretmenler Günü ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama etkinlikleri sabah Cumhuriyet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Avcı ve öğretmenlerin çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
İlçede görev yapan bütün öğretmenlerin katıldığı ve kendilerine karanfil takdim edildiği program öğretmenlerin onuruna verilen yemek davetiyle başladı.
Programa Garnizon Komutanı İlyas Erdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Cumhuriyet Savcısı Fedai Tekken, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Eroloğlu, Okul Müdürleri, Daire Amirleri ve Öğretmenler katıldı. 
Kaymakamlığın organize ettiği Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği konserde sahne alan Bedirhan Gökçe, öğretmenlere unutulmaz bir gün yaşattı.
Programa katılan öğretmenler, Bedirhan Gökçe’nin okudu şiirlerle duygu dolu anlar yaşadı.

Öğretmenlere şiirleriyle mest eden Gökçe yaptığı esprilerle salonu kahkahaya boğdu.
Kaymakam Ali Altınkaynak ve protokol üyelerinin orkestranın sunduğu türküleri ile sahnede oynamaları davetliler tarafından ilgiyle izlendi. 
Konser sonunda Kaymakam, sanatçı Bedirhan Gökçe’ye teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra Kaymakam bu organizasyonda destek olan Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve işadamlarına teşekkür ederek plaket verirken, şiir kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Fatih Orta Okulu Öğretmenlerinden Kurulu Öğretmenler korosu çeşitli şarkılar söyleyip folklor gösterisi yaptı. Öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerin ardından program sona erdi