Gözden kaçırmayın

Aranıyordu yakalandıAranıyordu yakalandı

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı köy çalışmalarına devam ediyor.
CHP Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer ve ekibi çalışmaları sırasında ilginç tespitlerle ve sıkıntılı durumlarla karşılaşıyor.
Emirdağ`a bağlı Yusufağa köyünde yaşanan bir dramı yerinde gören Özer, hemen duruma müdahale etti ve CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile telefonda görüşerek Emirdağ Yusufağa köyündeki kaybolan genç kızın babasının durumunu anlattı. 
CHP Emirdağ İlçe Başkanı Özer olayı şöyle özetledi; "3 Aralık 2014 köylerimizi ziyaret ettik.
Köylerimiz boş ancak çaresiz ve sahipsizler köylerde kaldık derler umutsuzluk içindeler. Yusufağa köyümüzde bizi de üzen bir durumla karşılaştık.
Yusufağa köyümüzde ikamet eden Doğan Sarıçoban`ın çaresizliği bizi de çok üzdü. 27 Kasım 2014 tarihinde Sivas/ Kangal Meslek yüksek okulunda okuyan ve yurtta kalan resimdeki kızının kaybolduğu haberi gelmiş.
Koşup Sivas`a gitmiş. O günden bu yana bir haber yokmuş. Başta Sivas`taki okul ve ilgililerin ilgisizliğinden içine düştüğü çaresizlikten büyük üzüntü içinde. "Burada okul mu yoktu da çocuğumu oralara gönderip ona da sahip çıkamıyorlar" diyor.
Biz Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş`ı arayarak yardımcı olması dileğimizi ilettik. Umudumuz vatandaşın evladının en kısa sürede bulunmasıdır." dedi.