Gözden kaçırmayın

Bu kasabada ne alırsan el yakıyorBu kasabada ne alırsan el yakıyor

Toplantıda, gazeteci Ahmet Sarlık başkanlığa seçilirken, Ömer Mazi başkan yardımcısı, Kadir Kaplan Genel Sekreter ve dernek sözcüsü  ve Efe Hasan Öğünç’te  saymanlık görevlerini üstlendi.


“Amacımız Ayrıştırmak Değil, Birleştirmek”

Toplantıda konuşan Başkan Ahmet Sarlık, birliğin herhangi bir oluşuma karşı kurulmadığını vurgulayarak, "Birliğimizin temel amacı, gazeteci kardeşlerimizin sorunlarını dile getirmek ve zor zamanlarında yanında olmak. Her platformda onların sesi olacağız. Ayrıştırıcı ve bölücü bir yaklaşım sergilemeyeceğiz. Eğriye eğri, doğruya doğru demek temel prensibimiz olacak." ifadelerini kullandı.


Sorunlarıa Çözüm Odaklı Yaklaşım


Sarlık, Anadolu'nun bağrından çıkan bir dernek olarak çözüm arayışında önemli bir paydaş olma hedefiyle hareket ettiklerini belirterek, “Bizler ve üyelerimiz Anadolu’daki sıkıntıları birebir yaşayan kişileriz. Sorunları ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Anadolu Basın Birliği olarak çözüm yolunda elimizi taşın altına koymaya hazırız." dedi.


Protokol Ziyaretleri Başlıyor


Başkan Sarlık, önümüzdeki günlerde Sayın Valimiz başta olmak üzere il protokolünü ziyaret ederek birliğin hedeflerini ve çalışmalarını anlatacaklarını sözlerine ekledi. Kaynak ABB