Gözden kaçırmayın

Mahalleli sorunlarını Başkana ilettiMahalleli sorunlarını Başkana iletti

GM’de son toplantı yapıldı.
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantılarının sonuncusunu gerçekleştirildi.

Toplantıda gündem dışı maddeler görüşüldü ve kapanan belediyeler lehine kararlar alındı.
 
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Şubat ayı toplantılarının son birleşimi dün Salih Sel başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddeleri görüşülerek komisyon raporlarına sunulurken, gündem dışı maddelerde okutulup oybirliği ile karara bağlandı.
RÖMORKLU YANGIN SÖNDÜRME TANKERLERİ KÖYLERE VERİLECEK
Kapanan beldelerden olan Gökçe köyündeki Belediye tarafından satılan işyerleri ve dükkanlarına ruhsat almak isteyen vatandaşların Evciler Kaymakamlığına müracaat ederek gerekli işlemlerin yapılması komisyonca uygun görülüp, oy birliğiyle kabul edildi.

İl Özel İdaresi tarafından römorklu yangın söndürme tankerlerinden bir adedinin il özel idare ihtiyaçlarına bırakılması, geriye kalan 7 adet tankerin de 7 ilçedeki bazı köylere verilmesine oybirliğiyle karar verildi.
 
Sandıklı ilçesinin 2015 yılı yatırım programında bulunan parke taşı ödeneklerinin 6 kapanan belediyeye verilmesine karar verildi.
Emirdağ’ın Özkan köyu ile Konya Yunak ilçesine bağlı Piribeyli mahallesi arasındaki yaklaşık 4 km yolun stabilize serilerek düzeltilmesine bakımının yapılması komisyonca uygun görülüp oy birliği ile kabul edildi.
 
MHP’li İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Demir’in AK Parti saflarını ziysaflarını ziyaret etmesi gözlerden kaçmazken, divana ulaşan önergelerin havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Mart ayı birleşiminin de 2 Mart 2015 tarihinde başlayacağı da bildirildi.