Gözden kaçırmayın

Başmüdür vekili hakkında mobbing ve taciz iddiasıBaşmüdür vekili hakkında mobbing ve taciz iddiası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinde yapılan toplantıya Afyon’u temsilen Av. Merve Koyuncu katıldı.

MHP HUKUKÇULARINI SANDIK İÇİN TOPLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 7 Haziran seçimlerinde sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 7 Haziran seçimlerini ülkenin tarihte yaşayacağı en önemli seçim olarak gören MHP Genel Merkez yönetimi bu maksatla sandık güvenliğini önceliğine alıyor.

TOPLANTIYA İL BAŞKANLIĞI ADINA AV. MERVE KOYUNCU KATILDI
Bu amaçla geçtiğimiz hafta sonu MHP Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk başkanlığında her ilin hukuk işlerinden sorumlu il başkan yardımcıları MHP Genel Merkezinde bir araya getirilerek toplantı yapıldı. Toplantıya Afyonkarahisar İl Yönetimi`ni temsilen İl Başkan Yardımcısı Avukat Merve Koyuncu katıldı. Toplantıda seçimlerde dikkat edilecek hususlar ve seçim görevlilerinin eğitimi hususları konusunda il başkan yardımcılarına bilgi verildi.


OKTAY ÖZTÜRK SANDIK EĞİTİMİ KONUSUNUN ALTINI ÇİZDİ
7 Haziran seçimlerinin hayati önemi olduğuna dikkat çeken Oktay Öztürk Türkiye`nin her yerinden gelen Hukukçu il başkan yardımcılarına, illerinde ve ilçelerinde eğitim verilen eğitimlerin aksatılmamasını, sandık hileleri ve oy birleştirme tutanakları konusunda neler yapılması gerektiği konusunda eğitimlerin eksiksiz verilmesi talep etti.