Gözden kaçırmayın

Dinar`ın kardeş kenti Bursa Nilüfer ilçesinde düzenlenen Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında Bulgaristan Koşukavak Türk heyeti, Dinar Belediyesi heyeti ile görüşmelerde bulundu.
Nilüfer Spor Şenlikleri programına, Bulgaristan`ın Koşukavak şehrinden katılan Türk asıllı Bulgar vatandaşı olan Okul Öğretmeni Leyla Mustan, belediyemizden Türkçe kitap talebinde bulundu.
Yapılan talep ve Belediye Başkanı Saffet Acar`ın talimatı ile Belediye Personeli Ercan Menekşe konu hakkında görevlendirilerek ortalama 250 adet hikaye ve roman türü kitaplar Koşukavak şehrine gönderilmek üzere yatkililere teslim edildi.
Dinar Belediyesi tarafından temin edilerek gönderilen kitaplar, Koşukavak Belediyesi Spor Eğitim Kompleksi Kütüphanesinde yerleri aldı. Okul Öğretmeni Leyla Mustan ve beraberinde ki heyet Başkan Saffet Acar`a ve belediye personeline teşekkür ettiler. Ramazan Gürbüz
Yorumlar
Yorum Yap