Gözden kaçırmayın

Başmüdür vekili hakkında mobbing ve taciz iddiasıBaşmüdür vekili hakkında mobbing ve taciz iddiası

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık olarak düzenlediği basın toplantılarına devam ediyor.

İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, parti çalışmaları ve gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Tutumlu, “Maalesef muhalefet partileri, bir çözüm içerisinde bulunma ya da çözümün ne olduğu yerine çözümsüzlüğü işaret etmektedirler. Nasıl çözümsüzlük olacağını göstermektedirler” dedi.


Basın mensuplarıyla AK Parti İl Başkanlığı binasında bir araya gelerek haftalık değerlendirmelerde bulunan İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuk İşler Başkanı Hüseyin Tutumlu, partinin hafta içerisinde çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Tutumlu, “Partimiz geçtiğimiz hafta olağan faaliyetlerine devam etti.


Bu faaliyetler çerçevesin de ilçelerimiz belediye başkanlarımızla ve milletvekillerimizle istişare toplantıları yapıldı. Ülke gündemine dahil milletvekillerimiz yönetim kurulu üyelerimizi hafta sonu bilgilendirdi. Özellikle biliyorsunuz, terör ve hükümet sorunu gündemimizin en önemli 2 maddesini oluşturuyordu. Bununla ilgili milletvekilleriyle bilgi alışverişinde bulunduk” diye konuştu.

BÜTÜN PARTİLER SORUMLU DAVRANMALIDIR

Dinar`da bir şehidin cenaze namazı kılınacağını dile getiren İl Başkan Yardımcısı Tutumlu, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Meydana gelen olaylarda şehit olanlara Allah`tan rahmet diliyoruz.


Geride kalanlara başsağlığı diliyoruz, şehidimizin mekanı cennet olsun. Bu terörün yoğun yaşandığı süreç içerisinde hükümet kurma noktasında özellikle muhalefet partilerinin sorunsuz tavırları neticesinde terör olaylarının tozunun yükselmesine ve cesaretlendirme noktasında olmuştur.


7 Haziran`dan bu yana AK Parti`nin, tüm partilerin sorumlu davranması gerektiğini dün itibariyle bir kez daha gördük ki muhalefet partilerinde hiç bir karşılık görülmüyor.”

HİÇBİR KOALİSYON GÖRÜŞMESİ YAPAMAZSINIZ

Türkiye`yi bir çözümsüzlük çabası içerisine sokulduğunu ifade eden İl Başkan Yardımcısı Tutumlu, “Maalesef muhalefet partileri, bir çözüm içerisinde bulunma ya da çözümün ne olduğu yerine çözümsüzlüğü işaret etmektedirler. Nasıl çözümsüzlük olacağını göstermektedirler.



Bizler biliyorsunuz CHP ile koalisyon sürecini götürdük. En azından iki parti olarak dünya meselelerini dış politikaya bakışı arasında temel farklılıklar vardı. Bununla ilgili uzun görüşme trafiği meydana geldi. Partilerin seçmenleri, AK Parti-CHP koalisyonuna sıcak bakmıyordu. Yapılan araştırmalar bunu gösteriyordu. AK Parti ve MHP koalisyonuna prim vermekteydi.


Bununla ilgili Parti genel başkanımız ve Başbakanımız, Bahçeli görüştü. MHP kanadı, henüz daha masaya oturur oturmaz, koalisyon hükümetinde yer alamayacaklarını, azınlık hükümetini desteklemeyeceklerini daha oturur oturmaz beyan ettiler. Hiçbir görüşme, hiçbir koalisyon görüşmesi yapamazsınız” diye konuştu.