Gözden kaçırmayın

Emirdağ zabıta ekipleri yoğun yangın denetimi yaptıEmirdağ zabıta ekipleri yoğun yangın denetimi yaptı

Çay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, itfaiye ve araç gereç amirliğine hizmet eden bina çevresine araç-gereç donanım deposu ve binek araçlar için garaj yapımına başlandı.


Yapılan araç-gereç donanım deposu ile belediye mülkiyetinde olan araç-gereçlerin, alet ve ekipmanların kullanım ömrünü uzatmak ve bir noktada toplayıp muhafazası sağlanmış oldu.


İtfaiye bünyesinde bulunan binek araçların olumsuz hava şartlardan etkileniyor olması göz önüne alınarak garaj yapımına başlandı. İtfaiye ve araç gereç amirliğindeki tüm eksikler yapılan çalışmalar ile tamamlanarak belediyenin sorunsuz bir hizmet vermesi sağlanacaktır.