Gözden kaçırmayın

Masa tenisi küçükler Türkiye şampiyonası başladıMasa tenisi küçükler Türkiye şampiyonası başladı

MMA Federasyonu ve Yalova İl Temsilciliği tarafından Yalova’da organize edilen müsabakalara MMA Afyonkarahisar İl Temsilcisi Fevzi Gül de katıldı.


Yalova Üniversitesi Kampüs Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar minikler, gençler ve büyükler yaş gruplarında MMA full, elit ve light kategorilerinde gerçekleştirildi. Müsabakalara 33 ilden 306 sporcu katıldı.


MMA Afyonkarahisar İl Temsilcisi Fevzi Gül MMA full 65 kg kategorisinde yarıştı. Müsabakada gençlere örnek olmak adına kafese girerek mücadele eden MMA İl Temsilcisi Fevzi Gül gençleri spor yapmaya davet etti.


Yalova Üniversitesi Kampüs Spor Salonun’nda yapılan müsabakalarda sporcu yaralanmalarına karşı ilk yardım ekibi ve ambulans da hazır bulunduruldu.


MMA Afyonkarahisar İl Temsilcisi Fevzi Gül müsabaka sonrası yaptığı değerlendirmede başarılı bir organizasyonda ilimizi temsil etmekten mutlu olduğunu belirterek, “Maalesef katıldığım müsabakadan yenilmiş olarak ayrıldım. Ancak organizasyon çok iyiydi. Emeği geçenlere ve özellikle MMA Yalova İl temsilcimiz İbrahim Yıldız’a çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

MMA nedir?

Karışık dövüş sanatları sözcüklerinin İngilizce baş harflerinden oluşan MMA sporu,  diğer mücadele sporlarında kullanılan ve çok geniş savunma, mücadele ve atak teknikleri içeren, tam temas mücadele ve savunma sporudur.

MMA ülkemizde 2013 yılından beri federasyonu olan bir spor dalıdır.