Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

Afyonkarahisar 27 Ağustos İlköğretim Okulu’nda meydana gelen olay bu kadarına da pes dedirtti. 
 
 
 
İddialara göre, olay dün 27 Ağustos İlköğretim Okulu’ndaki bir 4. sınıfta meydana geldi. dün öğlen saatlerinde başlayan yağmurun ardından kar yağışını fırsat bilen minik çocuklar kar topu oynamak için teneffüste dışarı çıktı. Çocuklardan 4’ü oyunu biraz abartarak bir birlerini itekleyip baştan aşağı su ile ıslattılar.


Ardından sınıfa gelen çocuklar kaloriferin yanındaki sıralara oturarak ısınmak ve üzerlerini kurutmak istedik. Fakat bunu gören İngilizce dersi öğretmeni M.S., bir skandala imza atarak çocukların oturdukları sıradan kalkıp kendi sıralarına geçmelerini istedi. Çocuklardan birisi öğretmenlerine ‘öğretmenim çok ıslandık burada oturup ısınalım mı?” talebini geri çeviren öğretmen ‘ben size bakmakla mükellef değilim, öğretmekle mükellefim” diyerek bir skandala imza attı.


Okul bitiminde evlerine giden öğrencilerin üzerlerinin komple ıslak olduğunu gören veliler çocuklarının olayı anlatması üzerine yaşadıkları şokun ardından durumu okul idaresine bildirdiler. Okul idaresi ise söz konusu olay ve öğretmenle ilgili inceleme başlatacaklarını belirtti.

 
Öte yandan, okulda ıslanan ve yaklaşık 1 saat boyunca ıslak elbiseleri ile oturan öğrencilerin evlerine gittiklerinde ise soğuktan vücutlarının bazı yerlerinin kızardığı öğrenildi.