Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

T.C. AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLÎSİ BAŞKANLIĞI
 
 
KONU                       : İl Genel Meclisinin 2017 Yılı Nisan Ayı Toplantısına Ait Gündem
TOPLANTI YERİ   : İl Genel Meclisi Salonu. Yeni Bina (Otogar Karşısı)
TOPLANTI GÜNÜ             : 03 Nisan 2017
TOPLANTI SAATİ            : 11.00
 
G Ü N D E M
 
1. Açılış ve yoklama.
 
2. İlimiz İhsaniye İlçesi Karacaahmet Köyündeki, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 2230, 2032, 2581, 2610, 2696, 2818. 2829, 3130, 3840, 3841, 3842, 3843 ve 3844 parsel numaralı tarla vasfındaki taşınmazların, tahsis süresinin uzatılması konusunun görüşülmesi.
 
3. İlimiz. Sultandağı İlçesine bağlı Köylerin, Beton Parke ve Bordür Yapım işinin, ihale ve diğer işlemlerinin İl Özel İdaresince yapılması, ödeneğinin de Sultandağı Birlik Yardımı Beton Parke ve Bordür Yapım işi transfer kaleminden tenzil, edilerek, Sultandağı Beton Parke ve Bordür Yapımı harcama kalemine aktarılması konusunun görüşülmesi.
 
4. İlimiz Çay İlçesine bağlı Köylerin, Beton Parke ve Bordür Yapım İşinin, ihale ve diğer işlemlerinin İl Özel İdaresince yapılması, ödeneğinin de Çay Birlik Yardımı Beton Parke ve Bordür Yapım işi transfer kaleminden tenzil edilerek. Çay Beton Parke ve Bordür Yapımı harcama kalemine aktarılması konusunun görüşülmesi.
 
5. Sultandağı Belediye Başkanlığı, Yeşilçiftlik Belediye Başkanlığı ve Afyonkarahîsar İl Özel İdaresi ile DSİ Genel Müdürlüğü arasında "Atıksu Toplama ve Arıtma Sistemleri Yapımı"’ işine ait projelerin hazırlanması ve inşaatların yapılması için protokol taslağının uygun görülmesi halinde imzalanarak geri Ödeme konusunun görüşülmesi.
 
6. İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11. Maddeleri gereğince 11 adet kadro değişikliğinin yapılması konusunun görüşülmesi.
 
7. Köy Dizel Kişiliğine devredilen, Çay İlçesine bağlı Karamık Köyü sınırlan içerisinde bulunan, 1362 parseldeki Avlulu Ahşap Ev vasıflı 1/3 (99,00 m2) hissesi ile 1361 parseldeki Avlulu Ahşap Ev vasıflı 1/3 (111.00 m2) hissesi olan taşınmazların yeniden değerlendirilmesi konusunun görüşülmesi.
 
8. 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 25. Maddesi gereğince, İl Encümeni Üyeleri seçiminin yapılması.
 
9. 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 16. Maddesi gereğince, İhtisas Komisyonlarının oluşturulması, üye sayılarının belirlenmesi ve komisyonlara üye seçimlerinin yapılması.
 
10. 2016 Mali Yılına ait Denetim Komisyonu raporunun okunarak, meclis bilgisine sunulması.
 
11. İlimiz Sinanpaşa İlçesine bağlı Bulca Köyünde yer alan, tapusunda Şeytanlık Mevkii, 6 pafta. 477 ve 479 parsel numaralan ile kayıtlı, taşınmazlar üzerinde "Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı amaçlı olarak hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporun görüşülmesi.
12. İlimiz Sinanpaşa İlçesine bağlı Bulca Köyünde yer alan, tapusunda Şeytanlık Mevkii. 1 palla. 414 parsel numarası ile kayıtlı, taşınmaz üzerinde "Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı amaçlı olarak hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporun görüşülmesi.
 
13. İlimiz Sinanpaşa İlçesine bağlı Balmahmut Köyünde yer alan, tapusunda Sakarca Mevkii, 15 pafta, 1521 parsel numarası ile kayıtlı, taşınmazlar üzerinde "Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı amaçlı olarak hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporun görüşülmesi.
 
14. Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünün 2017 yılı içme suyu yatırım programında yer alan 12 Köyün mevcut İçme suyu miktarı yeterli olduğu için programdan çıkarılması, programda bulunmayan ancak içme suyuna ihtiyacı olan 12 Köyün 2017 yılı içme suyu sondaj yatırım programına dahil edilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
15. İlimiz Merkez İlçesi İnaz (Demirçevre) Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, tapunun 492 ada. 1 parselinde kayıtlı. 20.769.04 m2 alanlı II Ö/el İdaresine ait641.48 m2hissesi, DDY Hattı nitelikli taşınmazın. Kamulaştırılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
16. 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10. maddesinin (b) fıkrası ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36. maddesinin 2. fıkrası gereğince Destek Hizmetleri Müdürlüğü kurumsal kodu altındaki ödeneklerin Makine İkmal Bakını ve Onarım Müdürlüğü kurumsal kodu altına aktarılması konusundaki komisyon raporun görüşülmesi.
 
17. Gıda. Tarım ve Hayvancılık II Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında. İl Genel Meclisi üyelerinin bilgilendirilmesi.
 
18. İhtisas Komisyonlarından gelecek olan raporların görüşülmesi.
 
19. II Genel Meclis Üyelerinin Başkanlığa sunacağı önergelerin, ilgili komisyonlara havalesi.
 
20. İl Özel İdaresi Kanununun 12.maddesi gereğince gelecek ay. İl Genel Meclisinin toplantı gün ve saatinin belirlenmesi ve kapanış.
 
 
                                                                                                                                 Salih SEL                                                                                                                       İl Genel Meclis Başkanı