Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

Vali Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar Belediyesi ile İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları tarafından sahnelenen komedi türü ?Vay Sen Misin Ben Olan? isimli oyunu izledi.
 
ANS Kampüsü Atatürk Kongre Merkezinde ?Vay Sen Misin Ben Olan? isimli oyun gösterimine Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz`ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Orhan Sırma ile  çok yoğun ilgi olduğu için yerlerde ve merdivenlerde oturarak oyunu izleyen çok sayıda sanat sever katıldı.
 
İki perdelik oyunda aynı kültür ve çevrede yetişmiş iki arkadaşın, koşullar aynı olsa bile karakter özellikleri gereği farklı kimliklerde olabileceği vurgulandı.
 
 
Mutlulukla mutsuzluk, vefa ile hayırsızlık, dürüstlük ile sahtekârlık arasındaki ince çizgiyi gözler önüne seren oyunda; Kemal Kuruçay, Deniz Oral, Tuba Erdem, Ece Müderrisoğlu ve Kemal Zeydan yer aldı.
 
 
 
Oyunun sonunda sanatçılara çiçek ve hediyelerini takdim eden Vali Mustafa Tutulmaz, ilimizin kültür hayatında gelişimine katkı sağlayacak olan bu tür organizasyonların artması temennisinde bulunarak emeği geçen herkese teşekkür etti.