Gözden kaçırmayın

Başkan Koyuncu, Atlı Spor Kulübü Projesini Hayata GeçiriyorBaşkan Koyuncu, Atlı Spor Kulübü Projesini Hayata Geçiriyor

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde faaliyet gösteren Sınav Dergisi Dershanesi sınavlar öncesi öğrencilerine moral ve motivasyon yemeği düzenlediSandıklı Öğretmen Evi`nde düzenlenen moral ve motivasyon yemeğinde Sandıklı Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesinin yönetimi, yatılı öğrenim gören Sınav Dergisi Dershanesinin de öğrencileri olan 20’ye yakın öğrenciyi yemeğe göndermeyerek damgasını vurdu.
Yemek, Sınav Dergisi Dershanesi öğretmenlerinden Tahir Yıldırım’ın konuşması ile başladı. Yıldırım, konuşmasında “Sandıklımızın birlik ve beraberlik ruhu içerisinde güzelliklerinin yanında, hatırı sayılır bir ilçe olması ile birlikte inşallah çok kısa bir sürede eğitimin de parlayan yıldızı olacağına inancımız tamdır``dedi. Yıldırım, şunları kaydetti:
``Yüce Atatürk’ün emir buyurdukları gibi “Eğitimdir ki milletleri aziz eder. Vezir eder. Eğitimdir ki önem vermezseniz, milletleri rezil eder.Rüsva eder” düsturu ile hareket ediyoruz. ‘Yüksel ey Türk senin için yüksekliğin hududu yoktur. Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapma kudret ve cesaretini bulacaktır.’ Atatürk’ün dediği direktiflerde hareket ediyoruz. Biz Sandıklı`daki bütün dershaneler ile hasım değil hısımız. Birlik ve beraberlik içinde eğitimi yükseltmeye çalışıyoruz.
Daha sonra Sandıklı da 2012 YGS sınavlarının altı dalında Sandıklı birincisi olan Burha Tuğrul başta olmak üzere derece yapan öğrencilere plaket verildi.Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, “15 gün sonra sınavlara girilecek, bu gün burada moral depolayacaksınız. İnşallah bütün öğrencilerimiz istedikleri, kalplerinden geçen yerleri kazanacaklardır. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.
Ödül töreni sonrası ise akşam yemeği yenilerek, öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.Yemeğe Sandıklı Kaymakam’ı Ali Candan, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosmanoğlu, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ufuk Taşbaş,İsmail Sarıçiyil ve Sınav Dershanesinin öğrenci ve öğretmenleri katıldıSınav Dergisi Dershanesi yönetimi, dershanelerine kayıtlı Sandıklı Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesinde yatılı eğitim gören 20’ye yakın öğrencisini düzenledikleri moral ve motivasyon yemeğine getirebilmek için Sandıklı Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi yönetiminden öğrencilerin sorumluluklarını alarak izin istediler.Edindiğimiz bilgiye göre, `yönetmeliğe göre yatılı öğrencilerin akşam dışarıya çıkmaları yasak’ denilerek, izin verilmedi. Bunun üzerine Sınav Dergisi Dershanesi yönetiminin ricası ile Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosmanoğlu ve Sandıklı Kaymakamı Ali Candan, Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesi yönetimini arayarak öğrencilere izin verilmesi istedi. Kuralcı yönetim yine de yemeğe öğrencileri göndermedi.