Gözden kaçırmayın
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Şuhut-Afyonkarahisar arsı yocu taşıyan otobüslerin bilet fiyatına gelecek zammın doğru olmadığını ifade ederek , yapılanın söylenti ve yalandan ibaret olduğunu ifade etti.
Başkan Bozkurt yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Maliki Şuhut Belediyemiz olan ve Şuhut-Afyonkarahisar arası taşımacılık yapan otobüs şirketlerimizin Yolcu Bilet Fiyatlarında zam yapılacağı, zam kararının alındığı söyletisi Yalandır.
Bir buçuk yıldır girdi maliyetlerindeki yüksek artışlara rağmen, akaryakıt, asgari ücret, zorunlu trafik sigortaları, kasko primleri, SGK primleri, araç, gereç, yedek parça, malzeme maliyetlerindeki artışlara, KDV, MTV, Kurumlar Vergisine rağmen bilet fiyatlarına Zam yapılmamıştır. Zam kararı alınmamıştır. Kaldı ki Bilet ücret tarifelerini belirleyen Kurum;
Karayolları Ulaştırma Genel Müdürlüğüdür.
Belediye Otobüslerimizin satılacağı dedikodusu da YALANDIR, İFTİRADIR. ÇAMUR ATMA POLİTİKASIDIR.
Bugüne kadar 10 yıllık Belediye Başkanlığı görevimde Şuhut Halkımızın meşru hak ve hukukundan ve menfaatinden başka bir şey düşünmedim. Bundan sonra da Değerli Halkımızın ve Belediyemizin menfaatlerini düşünmek tek gayemizdir.
Saygılarımla duyurulur." Dedi.
Recep Bozkurt
Şuhut Belediye Başkanı
Yorumlar
Yorum Yap