Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

2 yıl önce Avrupada kurulup, Emirdağ'da da  Küçük Yürekler isimli Derneğin, temelini atan Levent Ünal, Mehmet Emre Demiral, Erkan Karaca, Uğur Dağcı, Halil Tezel ve Karacalar Köyü Muhtarı Gökhan Türköz yaptıkları yardımlarla adlarından başarı ile söz ettiriyor.
 
Bugün ise, yaklaşık olarak, onlarca, ihtiyaç sahibi Emirdağlı öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayan Küçük Yürekler Derneği yönetimi Afyonkarahisar'da söz konusu öğrencilere bot, mont, kazak ve pantolon yardımında bulundu.  Erkan Karaca, Uğur Dağcı, Emirdağ Karacalar Köyü Muhtarı, Gökhan Türköz de bu gün çocukların sevincine ortak oldular.. Küçük Yürekler Yönetim kurulu üyesi Levent Ünal Konuyla İlgili olarak, Şu ifadelere yer verdi,
 
" Kurulduğumuz günden bu zamana kadar, çok şükür binlerde çocuğumuza,yardımda bulunduk, onlarca Üniversite Öğrencisine burs imkanı verdik, yine onlarca durumu düşük ailemize yani öksüz ve yetim ailemize Odun ,kömür ve maaş yardımında bulunduk.
 
Yine bu zamana kadar yüzlerce, adaklık kurban keserek, söz konusu ihtiyaç sahiplerine dağıtımını gerçekleştirdik. Allah nasip ederse amacımız Tüm dünya da bu hareketi yaymak için büyük bir çaba gösteriyoruz bunu bir sosyal sorumluluk prejesine dönüştürmeyi hedefliyoruz.
 
 Allah'ın izni ile bunu da kısa zamanda başarmayı ümit ediyoruz.  Ben buradan Sayın Devlet Büyüğümüz Dr. İzzet Ulvi Yönter'e Sayın Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek'e ve Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" dedi. Afyon time