Gözden kaçırmayın

Emirdağ zabıta ekipleri yoğun yangın denetimi yaptıEmirdağ zabıta ekipleri yoğun yangın denetimi yaptı

Temeli 27 Mart 2012`de Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından atılan Gömü TOKİ evlerinde 27 Mart 2013 Çarşamba günü kura çekimi heyecanı yaşanacak.
Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin 27 Mart Çarşamba günü Gömü Kasabası Düğün Salonunda TOKİ evleri için kura çekimi yapılacağını belirtti. Belediye Başkanı Hakkı Tekin`in TOKİ evleri ile ilgili açıklaması ise şöyle :
"TOKİ evlerinin inşaatının başlayıp bittiği güne kadar her gün boş bırakmayıp gece gündüz takibi sonucunda 500 m2 alan içerisine dubleks evler yapılmış ve gelmiş geçmiş TOKİ evlerinden çok kaliteli işçiliğin sunulduğu ve atılan demirinin dört katı çekecek şekilde olduğunu ve de mühendislerin belirttiğine göre yapıların çok sağlam olduğunu belirtmiştir.

TOKİ evlerinin tüm halkımıza hayırlı uğurlu olması temenni ederim" dedi.