Gözden kaçırmayın

Başkan Koyuncu, Atlı Spor Kulübü Projesini Hayata GeçiriyorBaşkan Koyuncu, Atlı Spor Kulübü Projesini Hayata Geçiriyor

Afyonkarahisar`ın Şuhut İlçesinde Şuhut Müftülüğünce Şuhut Belediye Stadyumunda Yağmur Duası gerçekleştirildi.Gerçekleştirilen Yağmur duasına İlçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaşımız katıldı. 
İlçe Belediye Stadyumunda gerçekleştirilen Yağmur Duası Cuma namazı sonrası pilav dağıtımı,ilahiler ve dualarla başladı.İlçe Müftüsü Kazım Güzel’in konuşmasının ardından programa katılan vatandaşlarca saf tutularak Yağmur duası yapıldı. 
Dua sonrası bir açıklama yapan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt,’birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz yağmur dualarında aynı zamanda eski ve yeni nesillerin kaynaşmasını da sağlamış oluyoruz. Bu gün duamızı çiftçimizin yüzünün gülmesi, topraklarımızın bereketinin artması ve hem yağmur için hem de şükür etmek için ettik.’dedi.