Gözden kaçırmayın

Dinar Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım ekipleri Dinar’a bağlı mahallelerin cadde ve sokaklarını asfaltlamaya devam ediyor. Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, 2013 yılı yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, yaz sezonu boyunca doğalgaz hattı döen cadde ve sokakların asfalt ve kilitli parke taşı döşeme işlemlerinin yapılacağını söyledi.
İlçe İtfaiye Mahallesi, Salı Pazarı etrafı ve menderes nehri kenarlarında bulunan yolların asfaltlamasını denetleyen Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, 2013 yılı yolu, Çelik sokak, Küçük Koru Sokak, İğdeli Sokak, İtfaiye Mahallesi, Ali Rıza Karakaya Sokak, Hüseyin Güvercin Caddesi, Şehit Cengiz Toklu Sokak ve İtfaiye Sokaklarının yol güzergâhlarının asfaltlama çalışmalarının sona erdiğini söyledi.
Bazı mahallelerde doğalgaz çalışmalarının devam ettiğini,çalışmaların bitmesi halinde yol yapım çalışmalarının da yapılacağını kaydeden Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılında yol yapım sezonu olacağını ifade etti.
Yorumlar
Yorum Yap