Gözden kaçırmayın

25-30 Ağustos Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar Belediyesi`nce geleneksel olarak düzenlenen Afyonkarahisar Uluslararası Zafer Festivali başlıyor.
Etkinlikler kapsamında yarın (26 Ağustos Pazartesi) saat 15:30`da Zafer Halk Yürüyüşü ve Uluslararası Halk Oyunları gösterileri yapılacak.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, il protokolü ve halkımızın katılımıyla saat 15.30`da Hükümet Meydanı`ndan başlayacak yürüyüş, Kurtuluş Caddesi eski Yoğurt Pazarı Kavşağında son erecek.
Kültürlerin kaynaşmasına sahne olacak Afyonkarahisar Belediyesi 12. Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali`ne Kosova, Endonezya, Sırbistan, Cezayir, Hırvatistan, Senegal, Fildişi Sahili, Moldova, Arnavutluk, Azerbaycan, Makedonya, Hırvatistan, Bulgaristan, Bosna Hersek, Romanya, Söke Belediyesi ve Afyonkarahisar Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu katılacak.
Aynı gün saat 17:45`de Hava Meydan Komutanlığı`nda Türk Yıldızları Akrobasi Tim gösterisi olacak.
Yorumlar
Yorum Yap