Gözden kaçırmayın

Başmüdür vekili hakkında mobbing ve taciz iddiasıBaşmüdür vekili hakkında mobbing ve taciz iddiası

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partilerde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Ancak Emirdağ’da siyasi durgunluk devam ediyor.
Özellikle geçen yerel seçimlerde bir sıçrama yapan Milliyetçi Hareket Partisi’nde ses çıkmazken; MHP Genel Merkezi Yerel Seçim Genelgesi uyarınca parti yöneticilerinden aday adayı olmak isteyenlerin istifa ederek adaylık sürecini başlatmaları gerekiyordu.
Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulunda bulunan üyelerden hiçbirinin istifa etmediği alınan bilgiler arasında yer alıyor.Geçen dönem aday olan ve bu dönem aday olup olmayacağı belli olmayan Ceylan Morca’nın ise yeniden aday olmak konusunda nabız yokladığı biliniyor.
Emirdağ Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda başvuruları beklediğini her fırsatta dile getiren Morca’nın bu dönemde ne yapacağı, partiden başka aday adayları olup olmayacağını Emirdağ’daki siyasi dinamikler merakla bekliyor.