Emirdağ Kent Ormanı İhaleye Çıkıyor

Emirdağ Kent Ormanı İhaleye Çıkıyor

Emirdağ Menderes Mahallesi Sait Nursi Caddesinde bulunan Kent Orman Parkı bir yıllığına kiraya verilecek.

İlçede yaşayan vatandaşların doğayla iç içe, huzurlu ve yeşil bir yaşam alanı sunan Kent Ormanı işletmesi bir yıllığına kiraya verilecek.

 

 Kiralama işlemi, şeffaflık ve rekabetin sağlanması amacıyla açık artırma usulüyle gerçekleştirilecektir. 1 yıllık kira muhammen bedeli ( KDV hariç) 60.000.00 TL, geçici teminat bedeli ise 1.800.00 TL'DİR.

 

Kiralama İhalesi, 31.05.2024 tarihinde saat 10.30 Emirdağ Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek. İhaleye katılacak firmalar, belirtilen tarih ve saatte Emirdağ Belediyesi Hizmet Binası Meclis Salonu'nda hazır bulunmalıdır. İhale, açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek olup, başlangıç bedeli ve artırma adımları ihale komisyonu tarafından belirlenecektir. İhale sonucunda en yüksek teklifi veren firma, Kent Ormanı'nın bir yıllık işletme hakkını elde edecektir.

 

Kiralama süresi, ihale sonucunun kesinleşmesinin ardından başlayacak olup, bir yıl boyunca devam edecektir. İşletmeci firma, Kent Ormanı'nın bakım, onarım, temizlik ve düzenini sağlamakla yükümlü olacaktır. 

 

İhale hakkında daha fazla bilgi almak ve sorularınızı iletmek için Emirdağ Belediyesi Yazı İşleri Birimi ile iletişime geçebilirsiniz. İhale sürecine dair her türlü bilgilendirme, ihale şartnamesinde detaylı olarak yer almaktadır. Emirdağ belediyesi



Anahtar Kelimeler: Emirdağ Ormanı İhaleye Çıkıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.