Tarih: 04.08.2024 14:55

TGED Birinci yılınıkutladı

Facebook Twitter Linked-in

Derneğin birinci kuruluş yıl dönümü kapsamında Engelsiz Kur’an Kursu konferans salonunda bir program düzenlendi.

 

 Programa derneğin Genel Başkanı  Fatih Karadayı, Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Koçak, Sakatlar Derneği Afyon Şube Başkanı Faruk Özkara, dernek yöneticileri ve üyeleri katıldılar. Program, yemek ikramı ile başladı.

 

Açılış konuşmasında Başkan Mesut Yurt 

 

"Değerli Genel Başkanımız Sayın Fatih Karadayı, Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Koçak, Sakatlar Derneği Afyon Şube Başkanı Faruk Özkara, kıymetli dernek yöneticilerimiz ve sevgili üyelerimiz,

 

Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün burada, derneğimizin birinci kuruluş yıl dönümünü kutlamak üzere bir araya geldik. Bir yıl önce büyük umutlarla ve hedeflerle çıktığımız bu yolda, bugün geldiğimiz nokta hepimiz için gurur vericidir.

Geçen bir yıl içerisinde pek çok önemli faaliyet gerçekleştirdik. Öncelikle, derneğimizin tanıtımını yaparak, toplumumuzun farklı kesimlerinden geniş bir üye kitlesi oluşturmayı başardık. Eğitim seminerleri, sosyal etkinlikler, kültürel faaliyetler ve destek programları ile üyelerimize her alanda katkı sunmaya çalıştık. Her bir faaliyetimizde, siz değerli üyelerimizin desteği ve katılımı bizim için itici güç oldu.

 

Bugün burada bulunarak bizlere destek veren tüm üyelerimize, özellikle de teveccüh gösterip şubemize üye olan yeni arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, bugüne kadar derneğimize emek verip bugün aramızda olmayan, yakın zamanda kaybettiğimiz Hatice Daşdelen ve diğer merhum üyelerimizi rahmetle anıyorum.

 

İnanıyorum ki, hep birlikte daha nice yıllar boyunca güzel işler başaracağız. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

 

Saygılarımla. Türkiye Görme Engelliler Derneği Genel Başkanı Fatih Karadayı, yaptığı konuşmada Afyon şubesinin bir yıl içerisinde çok önemli yol kat ettiğini, kısa sürede ciddi bir üye potansiyeline ulaştığını ve yaptığı çalışmalarla diğer şubelere örnek olduğunu ifade etti. Ayrıca katılımcılara teşekkür etti.

 

Yakın zamanda vefat eden Hatice Daşdelen  ve bugüne kadar derneğe katkıda bulunan vefat etmiş üyeler için Ali Koçak, Sabri Eğret, Şükrü Tunç, Emre Erteki ve Salim Erteki hocalarımız Kur’an tilaveti yapıp ilahiler söyleyip dualar ederek programımıza katkıda bulundular." Kaynak Mesut Yurt

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —