Vali Yiğitbaşı İscehisarda muhtarlarla buluştu

Vali Yiğitbaşı İscehisarda muhtarlarla buluştu

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İscehisar ilçesine bağlı merkez mahalle, belde ve köy muhtarıyla toplantıda bir araya geldi.

İscehisar ilçesine bağlı 12 merkez mahalle, 2 belde ve Alanyurt, Bahçecik, Cevizli, Çalışlar, Çatağıl, Doğanlar, Doğlat, Karaağaç, Karakaya, Konarı ve Olukpınar olmak üzere toplam 11 köy muhtarının katıldığı toplantıda muhtarların talepleri alınırken, aynı zamanda ilgili kurum amirlerince bilgilendirmeler yapıldı.

 

Huzur ve Güveni Sağlama Noktasında Sizden de Destek İstiyoruz

 

İlk olarak İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tolga Yağan söz aldı. Düğün, asker uğurlaması başta olmak üzere eğlencelerde silah atılması konusu, motosiklet kullanımında dikkatli olunması, çocukların çeşitli tarım araçları ve motosikletleri köy yerinde kullanmamaları, uyuşturucu kullanımı ve diğer genel asayiş olayları konusunda muhtarları bilgilendirerek, duyarlı davranmalarını istedi. Asayiş olaylarında vatandaş desteğinin önemine değinen Albay Yağan, muhtarlardan bu konuda vatandaşların da bilgilendirilmesi hususunda destek istedi.

 

Duyarlılığınız Önemli

 

İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ise konuşmasında birlikte çalışmanın ve asayiş ve huzurun temini noktasında ortak hareket etmenin önemine değinerek, toplumsal huzursuzluğa mahal verecek olaylar başta olmak üzere, güven ve huzuru bozacak her türlü olayda muhtarlardan destek, iş birliği ve duyarlılık istedi.

 

Bu Tür Toplantılarımızı Daha Sık Yapacağız

 

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “Biz bugün burada hem vatandaşlarımızı dinlemek istedik hem de muhtarlarımızdan taleplerini almak istedik. Bu tür toplantılarımızı ilçelerimizde daha sık yapmaya gayret edeceğiz. Yeni Hükümet Binamızı açılışı öncesinde ziyaret etmek istedik ve bu sebeple ilk toplantımızı İscehisar ilçemizde yaptık. Ben görevlerine yeni seçilen ve mevcut görevine devam eden tüm muhtarlarımıza görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip eylesin” dedi.

 

Bizlerle Olan İrtibatınızı Güçlü Tutun

 

Muhtar Bilgi Sistemi konusunda da hatırlatma yapan ve bu sistemin daha aktif kullanılmasını isteyen Vali Yiğitbaşı, “Muhtarlığımız çok köklü bir kurum. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın da önemsediği gibi muhtarlıklarımızın çok daha aktif çalışmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızla aramızda köprü olmanızı ve tüm talepleri bizlere ulaştırmanızı istiyoruz. Bizlerle olan irtibatlarınızı güçlü tutmanızı istiyoruz. Bana her zaman ulaşabileceğiniz gibi ilgili Vali Yardımcımız ve Kaymakamımıza da her zaman ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

 

Sizlerden Destek Bekliyoruz

 

Düğünlerde silah atılması konusunda daha fazla hassasiyet gösterilmesini hususunu önemle vurgulayan Vali Yiğitbaşı, “Şehrimiz bu konuda maalesef çok da istediğimiz bir noktada değil. Siz muhtarlarımızın desteği, vatandaşlarımızın hassasiyeti ile bu konuda daha iyi bir noktaya geleceğimizi düşünüyorum. Sizlerden bu konuda destek bekliyoruz. Lütfen düğünlerde, eğlencelerde ve her türlü etkinlikte silah atılmaması konusunda daha duyarlı olalım. Yorgun mermiler nedeniyle maalesef üzücü olaylar yaşanabiliyor. Bu tür olumsuzluklara mahal vermeyelim. Amacımız ceza yazmak değil el birliğiyle bu tür hadiselerin yaşanmasını önlemek” diye konuştu.

 

Toplantı sonunda muhtarlardan gelen talepleri de dinleyen Vali Yiğitbaşı, taleplerin çözümü noktasında gerekli talimatları verdi. Afyon Valiliği



LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 3 2 0 1 6 7
2.Eyüpspor 3 2 0 1 4 7
3.Beşiktaş 2 2 0 0 4 6
4.Galatasaray 2 2 0 0 2 6
5.İstanbul Başakşehir 2 1 0 1 2 4
6.Sivasspor 3 1 1 1 0 4
7.Antalyaspor 3 1 1 1 -1 4
8.Rizespor 3 1 1 1 -4 4
9.Göztepe 3 0 0 3 0 3
10.Gazişehir Gaziantep 2 1 1 0 0 3
11.Samsunspor 2 1 1 0 -1 3
12.Konyaspor 3 1 2 0 -2 3
13.Bodrum FK 3 1 2 0 -2 3
14.Kasımpaşa 3 0 1 2 -1 2
15.Alanyaspor 3 0 1 2 -2 2
16.Trabzonspor 1 0 0 1 0 1
17.Hatayspor 3 0 2 1 -2 1
18.Adana Demirspor 3 0 2 1 -2 1
19.Kayserispor 1 0 1 0 -1 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.