Evet, ülke siyasetine yön veren siyasi partilerin genel başkanlarından tutun, bu partilerin tüm yönetim kadroları gibi o yönetimlerin görev verdiği İl Başkanlarının sabıka kayıtlarının analarının sütü gibi bembeyaz ve temiz olması halinde başarılı bir yönetim sergileyecekleri hep konuşulsa da zaman zaman bilerek yada bilmeyerek İL, İlçe, Belde, Mahalle başkanı diye görevlendirilenle gördüklerimizle gerek biz toplum fertleri gerekse partiler üzülür, zarar görür, çürük bir elma misali onca elma çuvalını berbat edip, oy kaybı yaşatır.


Gerçi, bir kişinin İL başkanı olmasını bırakın, milletvekili, belediye başkanı olması için istenen temiz sabıkalarında bazen ise yaramadığı ülke siyasi arenasında Yüksek Seçim Kurulu yetmez İl, İlçe seçim kurulları, savcılıklar bir kişinin aday olabileceğine hiç bir engel olmadığını söylese de, seçime girmesine izin verse de yeri geldiğinde bunlara siyasi bir kulp takılıp, yerlerine kayyumlar da atanır ya neyse..


Biz konumuza ve sorumuza dönüp, Ardahan'a sınır olan Karslı hemşerim DEM Eş Başkanı Tuncer Bakırhan ve diğer parti liderlerinin cevaplamalarını istediğimiz 'Hırsızdan İl Başkanı Olur mu?' sorumuzu sormaya devam edelim..
Ki bu soruya cevap vermeden önce Hizbullahçı denenlerin gelip bu görüşe zıt bir partinin İL Başkanı olur mu?' diye de bir diğer soru ekleyelim, 'Hırsızdan İl Başkanı Olur mu?' sorusuna cevap beklerken..


Bilmem ama 81 kentin 81'ine İl Başkanı atayan partilerin parti içi YSK'ları var mı? İl Başkanı denenlerin İl Başkanı olmadan önce geçmişleri, sabıkaları incelenip, incelemediklerini de bilmeyen biri olarak başlıktaki soruma ikinci sorumu ekleyerek soruyorum, 'Hırsızdan, Hizbullahçıdan İl Başkanı olunur mu?'
Sayın parti genel başkanları lütfen cevap..


Ha bu arada unutmadan yazımıza konu olan sorumuza cevap verecek parti liderleri arasında ilk sıralarda olan AK Parti Genel Başkanı ve DEM Eş başkanının İstanbul Fatih Ülkü Ocakları Başkanının Amedspor-Karagümrük maçını izlemek isteyen taraftara bilet desteği sunacaklarını duydular mı bilmem ama bunun altında yatan niyetin hiçte iyi bir niyet olmadığını bilmelerini isterim..
Çünkü başta kurulduğundan bugüne büyük bölümünün oy verdiği Kürtlerin kendisinden ve patisinden soğuması için oynanmadık oyunları bırakmayanlara dikkat etmesi gereken Erdoğan ve yine Kürt ağırlıklı oylarla siyaset yapan Bakırhan'ın yukarıda sorduğumuz sorularımıza cevap ararlarken bu tür oyunlara da dikkat etmeliler diye hatırlatmak isterim..

 


Çünkü ortağı olmadan önce yayınladığı bir fotoğrafla birlikte Kasımpaşalı Erdoğan'a, “İstanbul’un bütün semtlerini iyi bilirim, Karagümrük’e de sevdalıyımdır.” diyen MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin İlçe Başkanının çok iyi niyetli (!) bu çıkışın lig boyu milyonların taraftarı olduğu tüm spor camiasına arından siyasette yansıyacağını anlamak için YSK, yada Savcılık temiz kağıdı burusuna gitmeye gerek yok..


Hırsızdan İl Başkanı Olur mu ?

Bu yazıyı okuyacakların başında gelenin geçtiğimiz günler de annesini kayıp eden ve bir kez daha başsağlığı dilediğim DEM Eş Başkanı Tuncer Bakırhan ve annesinin ölümü ardında döktüğü gözyaşlarıyla hatırladığımız ama kendisi gibi bir parti başkanı olan Bakırhan'a hala başsağlığı dilemeyen Erdoğan başta olmak üzere tüm parti liderlerinin okumasını umuyorum.

Tarih: 11.08.2024 14:50

Fakir Yılmaz

Foto Galeri

dünyanın en ilginçgörüntüleri
Hizmet İş İftar yemeğinde bir araya geldi
İnternet habercileri kimliklerini aldı
Fikri Asım Bayatta Piknikte
En çok tıklanan karikatürler
Yüksel varlı İlkokulu Etkinlik

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
2.Galatasaray 3 3 0 0 6 9
3.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
4.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
5.İstanbul Başakşehir 3 2 0 1 5 7
6.Göztepe 4 1 0 3 2 6
7.Samsunspor 3 2 1 0 2 6
8.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
9.Konyaspor 4 1 2 1 -2 4
10.Sivasspor 4 1 2 1 -2 4
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 4 1 2 1 -5 4
13.Gazişehir Gaziantep 2 1 1 0 0 3
14.Bodrum FK 4 1 3 0 -4 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.