Gözden kaçırmayın

Başkan Köksal sorumlu belediye başkanıdır bu işten kaçamaz demiştiBaşkan Köksal sorumlu belediye başkanıdır bu işten kaçamaz demişti

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları her hafta Gençlik Kolları teşkilatlarına ziyaret gerçekleştirmeye tüm hızıyla devam ediyor.
Bu hafta ise İhsaniye ilçesine gerçekleştirilen ziyarete İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
İhsaniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakverdi KAÇAR ve Yönetim Kurulu üyeleri ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı “ Göreve geldiğimizden bu yana gençlik kolları olarak ziyaret edilmedik ilçe bırakmadık.
17 İlçe Teşkilatlarımızın Yönetim Kurulu toplantılarına , mahalle temsilcileri toplantılarına katıldık.Teşkilatlarımızla birlikte AK Gençlerle faaliyetler düzenleyerek bir arayageldik. İlçelerimizde birlik ve beraberlik sağlayarak sağlam bir teşkilatlanma oluşturduk.
2001 yılında partimizin temellerinin Afyonkarahisar’da atılmış olmasının verdiği gururla,heyecanımızı hiç kaybetmeden oluşturduğumuz bu sağlam yapıyla seçim çalışmalarımıza hız vererek Ak Gençlik olarak sahalara inmeye devam edeceğiz.”dedi.
Toplantı İlçe Gençlik Kolları Başkanının teşkilatı ve yaptığı çalışmalarla ilgili sunumunun ardından ,İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İlçe teşkilatını Yerel seçimde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirmesiyle son buldu.