Gözden kaçırmayın

Başkan Erdoğan bir daha seçilirse siyaseti bırakacağımBaşkan Erdoğan bir daha seçilirse siyaseti bırakacağım

Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programının konuğu CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş oldu.
Programda Cumhurbaşkanlığı seçimleri konuşuldu. 
“Türkiye’nin huzura ve barışa ihtiyacı var”
İlimizde partilerinin de desteklediği çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışma yaptıklarını kaydeden Toptaş, Afyonkarahisarlılardan gördükleri ilgiden memnun olduklarını söyledi. 
Ülkemizin şu günlerde çok nazik bir dönemden geçtiğini belirten Toptaş, “Ekmeleddin İhsanoğlu gibi bir değer Cumhurbaşkanı seçilirse ülkemize bir rahatlama gelecek.

İlimizde, ilçelerimizde ve kasabalarımızda vatandaşlarımızla buluştuk. Vatandaşlarımızın İhsanoğlu’nu sevdiklerini ve güvendiklerini gördüm. Çoğu kişi Ekmel Bey’i gördüklerinde bir rahatlama hissettiğini söylüyor. Türkiye’nin huzura ve barışa ihtiyacı var. Ülkemizin birbirini sevmeye ihtiyacı var.

İnsanlarımız zaten çok gergin. Hayatın yorucu tarafları onları çok geriyor. Esnaf Bağ-Kur primini, vergisini ödeyemiyor. Beklenen huzuru Ekmel Bey’in bu topluma vereceğine inanıyorum” diye konuştu.


“Toplum bugün baskı altında”
Afyonkarahisarlıların İhsanoğlu’na sıcak baktığını kaydeden Toptaş, “Türkiye bugün demokratik bir devletten öte parti devletine dönüşmüş durumda.
Yargı ve polis dizayn edildi. Pek çok kurum sıkıntı içerisinde. Toplum bugün baskı altında. Ekonomik sıkıntılar ortada. İşsizlik almış başını gidiyor.

Atama bekleyen öğretmenlerimizin sorunları malum. Bu kadar sorun içerisinde rahat bir nefes almaya ihtiyaç var. İhsanoğlu’nun seçilmesi bu rahatlamayı