Değerli takipçilerim.

Konusu FETÖ terör örgütü olan yazı dizime kaldığım yerden devam ediyorum.

Malûm, 2003 yılında 1. Temmuz sabahı TÜM ulusal medyada Tarikat cenneti başlığı altında dünyaya servis edilen vahamette, FETÖcü basın linç, ortama göre yayın yapan bazıları reyting, bazıları ise objektif gerçekleri yazdıkları O vahametin ana nedeni, Daha Devlete ait ilk okullarda, sonra orta okulda, ve Yine Devletin Liselerinde, Maaşını devletten alıp, Görevi öğretmenlik olması gereken öğretmenlerden bazılarının FETÖ terör örgütü ne hizmet ederek anadolunun zeki çocuklarını tesbit ederek, onların beyinlerini yıkayarak, tıpkı benim yavrularıma musallat olup onların beyinlerini yıkayan Y.A.G. gibilerle çocuklarımın, ailemin tamamını FETÖ ye ilhak ettiği gibi, nice Aileleri dağıtarak ocaklarına kilit vurdukları yaşanan o gerçeğin akabinde girdiğim bunalımın cenneti, cennetin ise, vahameti getirdiği o olayın Dünya basınına tarikat cinneti başlığı ile servis edildiğini, belki çoğunuz unutmuşsunuzdur.

 

Bu yazı dizimi bir Cumhuriyet savcımızın dikkate alarak, bu güne kadar hiç bir soru sual sorulmayan o FETÖcü öğretmenlerin kimler olduğuna dair Benden bilgi talep edilirse, O körpekcik beyinlerini yıkayıp FETÖ terör örgütüne peşkeş çekenler hakkında bildiğim her şeyi Devletimin savcılarına anlatabilirim. ve yaptıkları eylemin cezasını çekerler, ben ve benim gibi mağdur edilenler, bir nebze olsun teselli oluruz ve olurlar.

 

Bir önceki yazımda birilerinin kıpırdamalarına karın ağrılarının tuttuğuna ilişkin, fincancı katırlarını ürküttük deyimi kullanılmıştı.

Afyon. Time. İnternet sitesindeki köşemdeki yazı dizim çoklarını rahatsız etmeye devam ediyor ve edecek de.

Kıymetli takipçilerim, bir sonraki yazı dizimde bu konunun derinliklerini bilgilerinize sunacağım.

Afyon time İnternet sitesinden de takip edebilirsiniz bizden ayrılmayın.

 Sevgi ile kalın.