Gözden kaçırmayın

Şenel Afyonkarahisar önemli bir turizm merkezi Şenel Afyonkarahisar önemli bir turizm merkezi

İhsaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Gezileri’nin ilk durağı Çanakkale oldu.


Günübirlik olarak düzenlenen geziye İhsaniye halkı yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Şaban Çabuk, kültürel gezilerin devam edeceğini söyledi.

Göreve geldiği günden bu yana kültürel birikime önem veren İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, bu kapsamda kültürel gezilere tam destek veriyor. Her yıl düzenlenmeye başlanan kültürel gezilerin bu seneki ilk durağı Çanakkale oldu. Genci, yaşlısı her yaştan vatandaşın yoğun katılım gösterdiği gezide uzman rehber öncülüğünde kentteki şehitlikler ziyaret edilip, dualar okundu.

KÜLTÜREL GEZİLERİMİZ DEVAM EDECEK
Belediye Başkanı Şaban Şabuk, Türkiye’nin kültürel anlamda çok zengin bir ülke olduğunu belirterek, bu zenginliği keşfetmek amacıyla kültürel gezi programı hazırladıklarını söyledi. Başkan Çabuk: “Bu seneki ilk durağımız Çanakkale oldu. Vatandaşlarımızı ecdadımızla bir araya getirmek istedik.


Kültürel gezilerimiz bundan sonraki haftalarda da devam edecek. 6 Mayıs’ da İstanbul, 13 Mayıs’ da Bursa ve 20-21 Mayıs tarihlerinde de Edirne ile Çorlu gezilerimiz olacak. Bu gezilerimize katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı belediyemiz Kültür Müdürlüğü’ne bekliyoruz” dedi.