Gözden kaçırmayın

Başkan Burcu Köksal'ı eleştirdi disipline sevk edildiBaşkan Burcu Köksal'ı eleştirdi disipline sevk edildi

İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı ve Demokrat Parti Genel Başkanı  Gültekin Uysal, dün akşam Afyonkarahisar da bir salonda iftar yemeği verdi.
 
İftar programı  yemeğinin ardından dua yapıldı. Daha sonra söz alan, İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş, sözlerine herkese hayırlı Ramazanlar dilerek Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin diyerek başladı. Gümüş Ülke genelinde, basının sürekli iktidar yanlısı haber yaptığını ifade ederek, basın yolu ile bir takım gerçekleri insanlardan gizlemek vasıtası ile bir yönetim anlayışının olduğunu dile getirerek, bu durumun etik olmadığını ifadelendirdi.
 
Ardından birlik ve beraberlik mesajları vererek herkese afiyet olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra İyi Parti Afyonkarahisar ikinci sıra adayı olan, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Abdulkadir Akcan söz alarak, hükümetin izlemiş olduğu siyasi politikayı eleştirdi. Akcan nasıl olsa medya elimizde anlayışı ile bir seçim propagandasına gidildiğini, siyaset tarihinde 16 yıllık iktidar olan, AKP iktidarının en tepesinden en tabanına kadar, iktidarda iken mazlumları oynamak sureti ile muhalefet gibi davranan bir iktidarla ülkenin karşı karşıya olduğunu ifadelendirdi. 
 
Bunun doğru olup olmadığı yönünde ise ebetteki bu son derece yanlış bir tutumdur diyen Akçan, bir Müslüman?a hırsızlık haram değilmidir ifadelerine yer verdi.  Buna rağmen vatandaşın gözünde evet çalıyorlar ama hizmet yapıyorlar anlayışının oluşturarak, maalesef bu zihniyet 16 yıldır ülke yönetiyor,yazık ifadelerini kullandı. Ve bu zihniyetin hala ülkeyi yönetmeye talip olması, ve 24 Haziranda milat olacağı söylemlerini dillendirmelerine de bir anlam veremediğini sözlerine ekledi.
 
Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruldu kurulalı, bu zamana kadar kazanımların tamamının heba edildiğini ifadelendirerek, bir yüzükle yola çıkan kişinin bu gün dünyanın en zengin 10 kişisi arasında yer aldığını ifadelendirdi. 24 Haziran da da bu milletin bir şeyleri değiştirme yönünde adımını atmazsa ülkenin şu an içerisinde bulunduğu durumun önümüzdeki dönemlerde daha da bir dar boğazın içerisine sürükleneceğini ifadelendirdi. Ardından Demokrat Parti Genel Başkanı ve İyi Parti Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili adayı Gültekin Uysal da şu ifadeleri kullandı;
 
Çok değerli basın mensupları saygıdeğer misafirler, bu mübarek Ramazan ayında buradaki davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Öncelikle Afyon Afjet Sporumuza bize yaşatmış olduğu şampiyonluk sevinci için tüm takımı canı gönülden kutluyorum. Tarihin makas değiştirdiği bir kavşakta, Türkiye nin böyle kritik bir ortamdan geçtiği ve memleketin bu noktada adeta boğulmaya çalışıldığı bir ortamdayız.
 
Türkiye de şuan hakim olan siyaset, ülkemizin gençlerini, kadınlarını, çiftçilerini merkez alma yerine ülkeyi yönetenlerin kendisini merkeze alması, yani önce kendilerini düşünmesi maalesef acı bir gerçektir. Bu iktidar sahipleri bugün Türkiye ye deli gömleği giydirmeye kalkan bir iktidar olmuştur. İnsanlarımızın zihnini sürekli bulandırarak, doğru ile yanlışın yerini değiştirerek, insanlarımızın aklı ile dalga geçilmektedir. Bu düzene artık bir son vermenin zamanı gelmiştir.
 
Tayyip Bey kendisi için iyi ama toplum için kötülük yapmıştır. İnsanlarımız sürekli borç batağına sürüklenmek kaydı ile karşı karşıya kalmıştır. Ve bu zihniyet 16 yıl sonra kalmış ülkeye demokrasi vaad ediyor. Bu duruma bu saatten sonra ancak günaydın beyim denir. Bu gün sepette ne satacak pamuk, nede heybede turp var. Buna rağmen hala insanlara umut vaat ediyorlar.
 
16 yıldır bizler bu imamın ne yaptığını bilmiyor muyuz? Sadece genel başkanları adına el kaldıranlara elbet bu yüce milletimiz gereğini 24 Haziran da yapacaktır. Sözlerimi fazla uzatarak sizlerin zamanını almak istemiyorum buradan sizlerin Ramazan ayını en kalbi duygularımla kutluyor, saygı ,sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum ifadelerini kullandı.
 
Programa İyi Parti İl Başkanı Erdal Gümüş, Demokrat Partiİl Başkanı Gürcan Şensoy, İyi Parti Milletvekili Adayları, Partililer ve çok sayıda davetli katıldı. Afyon Time