Gözden kaçırmayın

Hemen indir takip etHemen indir takip et

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü yerleşkesinde Barış Manço Konser Alanında gerçekleştirilen gösteriye Vali Mustafa Tutulmaz, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Zafer Haftası kutlamaları için ilimize gelen misafir generaller, Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda Afyonkarahisarlı izleyici katıldı.
 
 
Dünyada 8 süpersonik uçakla gösteri yapan tek akrobasi takımı olan Türk Yıldızları, 7 uçağın yer aldığı bir gösteri sundu. 20 ayrı akrobasi hareketi yapan pilotlar manevralarıyla izleyenleri adeta büyüledi. Türk Yıldızları Gösterisi Büyük Taarruz ve zafer coşkusunu doruğa çıkardı.
 
 
Türk pilotlarının hem cesaret ve gücünü, hem de eşsiz yeteneğini sergilediği gösteride izleyenler gözlerini bir an olsun gökyüzünden ayırmadı.
 
 
 
Milletimizin İstedikten Sonra Yapamayacağı Şey Yok
 
 
Gösteri sonunda kısa bir açıklama yapan Vali Mustafa Tutulmaz: ?Hepimizi hayran bırakan, nefeslerimizi kesen bir gösteriyi büyük bir gururla izledik. Türk Milletinin istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey olmadığını çok açık bir şekilde gördük. Demek ki zaferin kazanıldığı bu topraklarda başarıyı gösteren Türk Milleti, ekonomik alanda, teknolojik alanda ve daha birçok alanda başarıyı elde edebilecek güçtedir. Yeter ki biz elimizden geleni yapalım ve çalışma gayretini gösterelim? dedi.
 
 
Gösteriler sonunda günün anısına karşılıklı hediye takdimi yapıldı.