Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar için iftar vaktiAfyonkarahisar için iftar vakti

Ziyarette konuşan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ziraat Bankasının Organize Sanayi Bölgesine açılması konusunda Milletvekili Yurdunuseven ?in büyük payı olduğunu ifade etti.
 
Yeşilay, ?Ziraat Bankasını Organize sanayi bölgesine kazandırdık. Sanayicilerimiz ile birlikte Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven?e bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz ?dedi.
 
?ZİRAAT BANKASINI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE KAZANDIRDIK?
 
Daha sonra konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Ziraat Bankasını Organize sanayi bölgesine kazandırdıklarının müjdesini vererek şunları söyledi; ?Ziraat bankamızı Organize Sanayi Bölgemize kazandıracağız bunun müjdesini vermiş olalım. Kontratlar imzalandı.
 
En kısa zamanda sanayi bölgemize Ziraat Bankası açılacak. Ziraat Bankası şubesi OSB bölgemizin bir ihtiyacıydı. Bunun dışında sanayicilerimiz ile bir araya gelip sıkıntılar varsa görüşmek için bu ziyareti gerçekleştirdik.? diye konuştu.