Değerli takipçilerim.

Merhum kızım Cevahir Çağlar'ın,

Kanına girenleri (D) şifre etmeye devam etmekteyim.

Mâlum, önceki yazılarımda belirttiğim gibi, Devlet okullarında fetöcü öğretmenlerce beyinlerinin yıkanıp fetö terör örgütüne ilhak eden öğretmenlere, Bu güne kadar hiç bir hesap sorulmadı. Olan ben ve benim gibi insanlara oldu. Yavrularımızı almakla kalmadılar, Yuvalarımızı da dağıtıp aileleri param parça ettiler.

Şimdi soruyorum.? Pekala O esas suçlu olan öğretmenler neden sorgulanıp Hak ettikleri cezayı çekmediler.???

Kaldığım yerden devamla, kızım Cevahir’i 1994/95 ders yılının sömestir tatilinde Afyonkarahisar, Çay İlçesi, Karacaören Beldesindeki evimize gelmesini bekliyorduk.

Ancak 4-5 gün geçmesine rağmen, Ankara’dan Afyonkarahisar’a gelmediği gibi, telefonla da ulaşamıyordum.

Ve deliye dönmüştüm. Meyer kızım Cevahir, sömestir tatilinde başlamadan bir hafta önce, Kaldığı Ayrancı kız öğrenci yurdundan, Afyonkarahisar’a ailemin yanına gideceğim diye izin almış ve ortadan kaybolmuş olduğunu,

Kaldığı yurda yerleştirirken bana aldırdikları 10 adet, İadeli taahhütlü pul ve zarflar ile bana anında bilgi verilmesi gerekirken, sömestir tatili başladıktan üç gün sonra bilgi içeren yazıyı postaya vermişler.

Tabi, kızım Cevahir Çağlar'ın peşini bırakmayan örgüte yurt müdürlerinin de katkısı olduğunu böylece tesbit etmiştim.

Devletin ilgili organlarına baş vurdum, ilgilenen olmadı.

Artık başına baş vurmam kaçınılmazdı ve ulusal başının AFYONKARAHİSAR temsilciliğini yapan, Afyonkarahisarda Karı Koca Gazetecilık Yapan Ahmet ve Saliha Sarlık a durumu izah ettim, ve Ahmet ve Saliha hanım, O tarihlerde Afyonkarahisar Zafer Gazetesinde Gorev Yapıyorlardı. onlara olan biteni anlattım ve Ahmet Sarlık Bey Ve Eşi Saliha Hanım, Hürriyet gazetesi Ankara temsilciliğini aradılar. İşin büyüyeceğini anlayan FETÖ Örgütünün Işık Evleri Ablalar Gurubu kızım Cevahiri özel bir araç ile, ordu bulvarında zafer gazetesi önüne bırakıp ortadan kaybolmuşlardı.

Gazete sahibi Sn. Kemal Horzum idi.

Ahmet sarlık Sn. Hortum ile de görüştü ve kızım Cevahir bulunmuştu ve gazete binasında yanımızdaydı ama, tepiniyordu niye beni getirdiniz, Size ne beni hoca efendimizden koparamaz sınız diye bağırıyordu. Ve Saliha Sarlık Hanım Bıraz Kendisi İle Konuştu Ikna Etmeye Çalıstı.

Aslında hayatından endişem, Benim görevim nedeniyle, Terör Örgütlerinin Boy Hedefinde Oluşumdu.

Bu günlük de bu kadar.

Devamı yarın. Yazımı,

Afyon time.com internet medya daki köşemden de takip edebilirsiniz.

Hepinize saygılar sunuyorum.